mandag den 1. oktober 2007

One down....4 to go....

Pyha....1 fra listen, det var godt! Sikke en sjov halsklud at strikke, det er nærmest zen-agtig, og hvor kan jeg dog blive ved med at blive imponeret af at sådan nogle nemme kombinationer af masker kan blive til sådan et flot mønster!
Jeg brugte lige nøjagtig 2 nøgler Cotton Viscose i en flot kobberfarve, og kluden er strikket på pind 3,5 mm. Den er blevet skyllet op, og ligger nu og tørrer på Nina's seng.

Hvor Nina så sover? Hun er "på ferie" inde hos lillebror, det kan vi herhjemme få meget tid til at gå med, til dette formål har vi en ekstra madrasse, som bliver slæbt rundt fra det ene værelse til det andet, og de hygger sig med det, og så er sådan en madrasse også rigtig god til indendørs koldebøtter og som sejlskib er den skam ganske søstærk!

Lige et detaljebillede mere af tørklædet:5 kommentarer:

Laila sagde ...

Haaaaj (i sigte!)

Du er bare sä god til liiige at fä et hurtig projekt proppet ind imellem de andre.

Nu over til piraterne, og bagefter sä starter vi igen pä vores synkronstrik-projekter.

Knuz

Laila

Bettina sagde ...

Fedt efterårstørklæde til lige at give lidt glød i kinderne. :o)
Er det ikke meget "levende" i det garn?

Tineke sagde ...

Laila: Haaaaaj, ja, pirat 2 har fået opmærksomhed! Så vi snart kan være klar til vores synkronstrik, som lige nu står på Tilia afvekslet med Flechtfransen.

Bettina: Garnet ér meget levende, men det giver netop den glød du omtaler, og så er det dejlig blødt. Om mønstret så kommer helt til sin ret..hmmm, ved det ikke, men jeg ved det er der :)

Knuzer, Tineke

Fríða sagde ...

smuuukt, Tineke!
kh.fra Island
Frida

Gitte B sagde ...

Så utrolig flot - og sikken farve!
KH Gitte B