onsdag den 9. april 2008

Magknits er lukket

Øv! Magknits har alligevel besluttet at lukke siten, alle arkiver er hellere ikke synligt. Havde jeg nu bare for )(/¤¤ %¤### klippet og klistret nogle af deres opskrifter...

Nå, mon ik' jeg kan finde en opskrift eller 2 at lave alligevel, sådan fra gemmeren?? Men trist synes jeg nu det er alligevel....øv

3 kommentarer:

Bettina LL sagde ...

Nej, det er godt nok noget l***. Jeg har altid syntes, de rent "brugbarhedsmæssigt" var bagefter Knitty, nogle af deres opskrifter var en anelse for basale/banale, men der var sandelig også guldkorn. Man kan være heldig, at designerne har lagt opskrifterne på deres egne blogs eller på Ravelry som download derfra (det har b.a. Grumperina).
Og så lige samme dag, som jeg havde fundet en sød sommertop, jeg ville lave....sådan noget skidt! :o(

Karina sagde ...

Sikke noget hø! Har ellers fundet mange brugbare ting på deres side - gad vide hvor meget af det jeg egentlig har printet og gemt? Det er jo så nemt med det der "Indernet" - man kan jo bare finde opskrifterne og printe dem når man skal bruge dem..........eller kan man?

Hoppestrikka sagde ...

Hei hei! Her er en link til en Magknits-arkivside, fant tips om den på Ravelry. Er ikke sikker på om alle oppskrifter er der. Ei heller hvor lenge den kommer til å være oppe å gå. Kanskje du finner oppskriftene du gjerne ville hatt der. Lykke til, og ha en flott vår-helg.

http://web.archive.org/web/20070810025528/www.magknits.com/archive/