torsdag den 28. august 2008

For lige præcis 5 år siden...

...så denne her glæde, lækre dreng
sådan ud...

Vi fejrer fødselsdag, og der skal være fest!Det er ens for alle vores 3 børn, men lige godt, så reflekterer vi altid lidt ekstra over Magnus fødselsdag, og den lange seje vej Magnus har gået for at komme hertil. Få timer efter baby billedet blev Magnus syg, rigtig syg, vi pustede luft i en lille, blå dreng, mens ambulancens sirener kunne høres i baggrunden, vi kom på sygehuset, hvor man efter endnu en genoplivning, adskillige tests og prøver kunne afsløre Streptococ B meningitis, med en bakterietal som var skyhøj. Vi skulle ikke få ham med hjem, var beskeden...

Og her sidder vi, 5 år efter med en dejlig, lækker glad dreng som hedder Magnus, og det er med vilje han hedder det, det betyder den stærke, og dét er han, kan jeg hilse og sige, i den grad som kan give os voksne mange gange stof til eftertanke, når vi synes det hele er hårdt, for han kæmper jo, så det gør vi også, hånd i hånd, og det er os en ære at få lov at være på din side, Magnus, din stærke, dejlige, lækre dreng. Tillykke!!!

11 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Om jeg forstår jer - sikke en lækker dreng der valgte at komme til verden med fuld sirene om man så må sige :-)

grendesign sagde ...

Stort tillykke med ham!
:-) Britt

Anne sagde ...

Et stort tillykke med knægten :-)

Tina sagde ...

STORT tillykke til ham den stærke :) Hvor var det godt han vandt kampen :)

kludemutter sagde ...

Tillykke med dagen !!
Håber i får en dejlig dag.
Knus Yt.

Karina sagde ...

Stort til lykke med ham. Jeg holdt lige vejret mens jeg læste... puhhhh.....kan godt forstå at det er noget I tager med jer resten af livet, men godt det gik som det gjorde.

Jane sagde ...

Pyha sikken en forskrækkelse I fik dengang. Efter sådan en oplevelse så værdsætter man livet dobbelt så meget. Stort tillykke med jeres skønne knægt.

Jette sagde ...

Tillykke med Magnus, godt I fik lov at beholde ham. :)

Helle : sagde ...

Stort tillykke til Magnus og hele hans familie. Held og lykke på din vej.

Githa sagde ...

Tillykke med magnus til jer - og ikke mindst tillykke til magnus :-)

Virtuella sagde ...

ÅH.. ja.
Det er noe med disse børnene våre. Jeg blir alltid veldig tankefull rundt dagen hennes, livet hang liksom i en tynn tråd.

Klem til deg fra meg! Magnus er nyydelig!