søndag den 14. december 2008

Kobberbryllupstur

Jow jow, vi havde nemlig kobberbryllup i fredags, ikke fordi vi kan forstå hvor de første 12,5 år er blevet af, tiden er jo bare fløjet!

Vi havde lyst til at fejre det, på en måde at vi kan huske det også om mange år. Så vi tog de 2 ældste ud af skolen i fredags, på selve dagen, kørte til København, og brugte hele dagen i Tivoli.
Selv om det var koldt, så var det vindstille og tørvejr, så vi holdt da godt ud. En indlagt pause med varm kakao gjorde også godt. Forlystelserne var nem tilgængelige, så vi løb fra den ene til den anden, og fik prøvet en masse. 

Aftensmaden havde Bjarne bestilt i en restaurant i Tivoli med udsigt over søen og smuk, smuk julebelysning. Jeg har aldrig set noget lignende, der var bare gjort SÅ meget ud af både belysning og pyntning at det var nærmest magisk.
Og, hvem mødte jeg så lige pludselig midt i den store menneskemængde som var sidst på eftermiddagen? Søde Dorthe, som var i gang med firmaets årlige julefrokost, jeg genkendte stemmen i mørket, og der blev krammet til den store guldmedalje, og jeg var da nærmest mundtlam, hvor heldigt kan man være?? Herligt...
Lørdag var vi alle 5 god til at sove længe på vandrehjemmet, så længe, at vi faktisk checkede for sent ud, men hvad, det klarede vi vist med en smil. Videre gik det til Rundetårnet, som vi synes var sjov at gå op i, og Bjarne synes måske det var sjovt, at skubbe Magnus op i kørestolen :)
Men om lørdagen var det dog noget koldere, det blæste noget og da vi lige havde hentet bilen så regnede det, så vi følte vi havde været smadderheldigt. Alle 5 har haft en kanon weekend.

I dag er i den grad blevet brugt til afslapning, altså liiige efter vi har været igennem det store juletræsritual, med at vælge, save og pynte træet.

17 kommentarer:

Irene sagde ...

Til lykke med kobberbrylluppet1 Det lyder som om I har haft en rigtig dejliig dag, som både I og børnene vil huske.

kludemutter sagde ...

Tillykke med dagen !!
Lydder til en dejlig måde at fejre et kobberbryllup på.
Knus Yt.

Anonym sagde ...

Tillykke med dagen...Tivoli er så smuk,når der er lys på..

og husk til en anden gang, at det er altid så knagende koldt i København...man glemmer vist at det er en havneby..og at det blæser alle vegne fra...Vi nupper altid Helly Hansen undertøj på, når vi drager derind :-)

Karin Grøn sagde ...

Tillykke med kobberbrylluppet. Det var da en dejlig måde at fejre det på. Det ER magisk med lysene i Tivoli og fantastisk at gå i. Det er en drømmeverden lige midt i storbyen. Især når mørket sænker sig.

Jette sagde ...

Hjertelig tillykke med de første 12½ år, sikke en god måde at fejre dagen på :)

Tine sagde ...

Tillykke med dagen.
Sikke en god ide, at tage i Tivoli. Der er meget smukt, her op til jul.

Og så sjovt, pludelig at møde en man kender. Verden er lille, nogen gang.

Mette G. sagde ...

Stort tillykke. Ser ud til at have været en hyggelig dag.

Tina sagde ...

Hjerteligt tillykke med kobberet :):) Sikke en hyggelig tur!!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Sikken en dejlige maade at holde kobberbryllup paa! Om 15 maaneder er det vores tur og saa vil vi have en fest. Vi blev gift i DK, men vil fejre kobberbryllup i UK, skoent det slet ikke er noget man goer her. Jeg synes det er saadan en soed tradition, saa den bliver eksporteret. Rigtig hjertelig tillykke med jer. :)

Helle : sagde ...

Også et stort tillykke til Jer fra mig !

Dorthe sagde ...

Et stort tillykke med bryllupsdagen, herligt at I havde sådan en dejlig tur til hovedstaden, og hvor er Tivoli dog smukt pyntet.
KNUS FRA
Dorthe

Samtal från min trädgård sagde ...

Tillykke med dagen. Det lyder dejligt måden I har tilbragt dagen på.

Shabby - Marianne sagde ...

Sikke en fantastisk måde at fejre kobberbryllup på og om lørdagen er vi da gået lige forbi hinanden, men sådan er det her i hovedstaden - den er så stor at vi ikke ser hinanden :-)

Mette H. sagde ...

Tillykke med kobberet. Tivoli er bare så smuk her i julen. Vi var der for første gang i år for at se alle lysene.

Anne-Mette sagde ...

Jeg iler også med lykønskninger til jer med kobberbrylluppet - bedre sent end aldrig.
Sikke en vidunderlig dag I må have haft.
Mange hilsner
Anne-Mette

GitteMay sagde ...

Tillykke med kobberbrylluppet :-).
Det lyder som om, I havde en fantastisk dag.

KH Gittemay

Dorthe sagde ...

Hej Tineke :-)

Skriver lige til dig under dette indlæg, synes det passer bedst...

Jeg vil lige ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår :-)
På gensyn i blogland i 2009, selv om jeg ikke altid får skrevet en hilsen, nyder jeg at følge med i din hverdag :-) Håber også at vi snart ses igen...

Mange julehilsener fra
Dorthe :-)