mandag den 6. april 2009

Topstykke Junior

Er nu hoppet på pindene, dejligt stykke strik, lige som sidst. Størrelsen er dog en anden, denne her strikkes til Nina, i en størrelse 8 år. Og så meget Topstykke str. 8 kan man få for 1 nøgle Geilsk uld.

Farven forbinder jeg med alle de farver man ser i perlemor, f.eks. en strandskalle, dog undtagen den hvide farve. Meget flot, og også kendt under navnet Sweet Pea, dog hos Marianne Svit.

7 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Sikke en sød farve du har fundet.
Det er jo et fint stykke strikketøj.
God Påske !!
Yt.

P.s.
Har du fortrudt du ville sælge dien rundpinde ;O

Tine sagde ...

Smuk farve du har valgt.
Glæder mig til at se den færdig.

Rigtig god påske.

Karin Grøn sagde ...

Tweedgarner er lidt spændende - man kan sidder og tælle hvor mange farver der er i og når det kommer på afstand kan man så se at det er lidt mere levende end andet garn. Det kan jeg godt lide

Lisbeth K sagde ...

Skønt stykke strik - jeg er igang med Topstykke til mig selv, men fristes til at strikke til mine piger også, nu da jeg har knækket koden på begyndelsen af opskriften. ;-)

God påske!

Anonym sagde ...

Det rækker da godt nok langt sådan et nøgle - den er sød i den farve, en rigtig tøsefarve

Helle : sagde ...

Skøn farve du har valgt, det bliver spændende at se den på hende.

God påske !

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, Sweet Pea rules - det er vildt det spil, der er i den.

Du skal nok lige holde et ekstra udkig mht. længden på den. Der er ikke særlig meget længdeforskel på str. 8 år og str. 12 år...og igen i de små størrelser; kun 4 omgange mellem 2 år og 6 år. Jeg har lige strikket str. 2 år og cuttet ca. 40 omgange, da jeg ikke vil have den som kjole (til min halvhøje 2 1/2 - årige !), men der imod som top.

KH Tina