onsdag den 22. juli 2009

Sommerferie

Så startede sommerferien, en tirsdagmorgen meeeget tidligt smuttede vi over grænsen, og gennemkørte Tyskland for at lande i Salzburg til en overnatning.
Det er en slags forsøgsferie, for vi rejser altid med vores egen campingvogn, og før den tid i telt. Nogle venner har dog lokket os med på en ferie i mobilhome i Italien, ved Adriaterhavskysten. Det skal prøves.

Vi har hjemmefra booket en overnatning igennem booking.com, for det viser sig ikke at være så nem endda at blive huset som familie på 5. Vi får dog hele kælderetagen på denne smukke Gasthaus, og det viser sig at ligge helt perfekt til at besøge den gamle bydel af Salzburg, hvor vi går en lang tur og indtager vores aftensmad.

Udsigten fra vores kældervinduer er altså hellere ikke helt værst....


Selv den gamle bydel er smukt, vi finder Mozart's fødehus, og så hænger der ellers maaasser af skilte på mange af bygninger hvor også hans søster, moster osv osv osv har boet. Mange af bygningerne er desværre lidt svære at få øje på, da de er blokkeret af store turistboder. Som bl.a. lokker med materialer fra The Sound of Music filmen (my goodness), kobjælder og broderede bordløbere. SÅ turistisk, så ærgerligt, men prøvede man at se forbi alle disse boder, så var det en yderst charmerende by, bestemt.

2 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Det er sådan vi har været på ferie i 9 år. Overnatning omkring Munchen/Salzburg og så videre til adriaterhavet....Jeg ved at du kommer til at nyde det - selv om der er meget varmt dernede lige nu :-)

kludemutter sagde ...

Der er bare så smukt ;)
Vi plejer at holde ferie i mobilhome og vi er vilde med det.

God Tur !!

Yt.